mandag, oktober 3, 2022

Det er let.

Og det koster kun 5995 kr.

Synspunktet er platformen, hvor du engagerer dine kunder med dine budskaber. Vi garanterer, at dit budskab opnår +30.000 målrettede eksponereringer.

Handsyns

Giv dine pressemeddelelser, blogindlæg, nyhedsbreve og artikler nyt liv

Alt for mange pressemeddelelser havner i journalisternes skraldespand, blogindlæggene bliver kun læst af medarbejderne i virksomheden. Det samme gælder måske for jeres nyhedsbreve og artikler? Med sponsoreret indhold på synspunktet.dk kan vi give dine budskaber nyt liv og synlighed for en langt større del af din målgruppe. 

Det er let at komme igang med sponsoreret annoncering på synspunktet.dk.  

Indsend din pressemeddelelse, dit blogindlæg, nyhedsbrev, din artikel eller lignende via nedenstående formular. 

Vi opsætter dit indhold på Synspunktet.dk og laver herefter en kampagne på Facebook eller LinkedIn, så budskabet opnår +30.000 målrettede eksponeringer.

Når kampagnen er afsluttet modtager du en outcome-rapport, så du kan dykke ned i resultaterne.

Send dit budskab her.

Når du indsender dit budskab, sender vi dig en faktura på 5995 kr. + moms. Senest 48 timer efter, at den er betalt, er dit indhold publiceret og kampagnen igangsat.

    Om Synspunktet.dk

    Synspunktet er hele Danmarks holdningsplatform. Her har du mulighed for at aflevere dine kommercielle budskaber og give dem en nyhedsværdig indpakning – til en pris, der er langt under markedsprisen. Det kan vi gøre, fordi Synspunktet er en digital holdningsplatform, hvor udgifterne holdes nede. 

    Synspunktet kan gøre din forretning interessant, relevant og toneangivende over for jeres kunder, samarbejdspartnere og øvrige interessenter.