fbpx
onsdag, december 11, 2019

Privatlivspolitik og cookies

Intro
Vi er meget påpasselige med dine data og tager sikkerheden seriøst. Derfor indsamler vi kun den information, som vi skal bruge til at sikre gode brugeroplevelser og glade læsere. I det nedenstående fortæller vi dig, hvilke data vi håndterer og hvordan. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til os via redaktion@synspunktet.dk. Det primære formål med synspunktet.dk er at give dig synspunkter med holdninger fra virkelighedens verden.

Behandling af personoplysninger
Vi opbevarer udelukkende et minimum af persondata for at levere vores service. Det er alt sammen ekspliceret herunder, men det er eksempelvis navn og e-mail adresse. Det gør vi for at kunne interagere og svare dig, når du sender os et synspunkt via redaktion@synspunktet.dk eller ønsker at annoncere på vores platform og derfor skriver til annoncering@synspunktet.dk. Vi accepterer ikke sensitiv information i mails eller lignende. Modtager vi dette, så sletter vi det igen hurtigst muligt.

Kontakt til redaktionen via mail
Kontakter du os via redaktion@synspunktet.dk eller annoncering@synspunktet.dk, opbevarer vi de indtastede oplysninger i vores mailsystem, så vi kan svare dig. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, hvormed de er indsamlet. I dette tilfælde handler det om dialog mellem dig og os om www.synspunktet.dk og indholdet herinde. De bliver slettet, såfremt dette ikke længere er relevant, eller der ikke længere er et retsligt grundlag for opbevaringen af dine data. Data fra kontaktformularen behandles af følgende parter

  • One.com (webhost)

Ændringer i tredjeparter opdateres i nærværende privatlivspolitik.

Datasikkerhed
Vi behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Cookies
Vi bruger cookies, så vi kan understøtte indsamling af data og visning af annoncer på Sociale medier og Google. Det gør vores site bedre og sikrer, at vi præsenterer indholdet på den bedste mulige måde for vores brugere. Til at indsamle brugsdata bruger vi Google Analytics, og vi indsamler kun anonymiseret og aggregeret data. Vi bruger ikke Google Analytics cookies til at indsamle personlige data. Der er altså ikke data, der kan spores tilbage til dig. Hvis du ikke ønsker at afgive data til Google Analytics, så kan du slå det fra i din browser. Læs mere om Google Analytics Opt out her.

For at vise annoncer placeres en cookie fra Google AdSense.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til redaktion@synspunktet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Synspunktet.dk
Email: redaktion@synspunktet.dk